Ingen bloggning.

Hej på er! 'Ska sova över hos Felicia idag, så blir ingen bloggning försten imorgon. Inlägg 11 kommer också imorgon. Vi hörs!

Besöksrekord! :D


Kom precis hem efter att ha varit och bowlat med några i min klass och deras föräldrar. Det gick inte så bra för mig 138 poäng efter 3 serier, men det var ändå roligt. Efter att vi hade bowlat åt vi Tacos tillsammans allihopa. Nu ska jag dricka te och titta på Gossip Girl. Såg också att jag har fått besöksrekord! 73 st, hoppas att ni som kommit hit nyligen fortsätter att följa mig. och glöm inte att ni kan följa mig på bloglovin' genom att klicka på plusset till vänster.

Gossip Girl

Åh.. Snart är Premiären av Gossip Girl säsong 5, men jag är lite efter för just nu är jag på Avsnitt 22 på säsong 2. Så måste hinna se klart alla Avsnitt innan det börjar sändas på TV, önska mig lycka till. För er som fakitskt inta har sett Gossip Girl så borde ni verkligen ge det en chans! Jag "upptäckte" det i början av den här månaden och är redan fast. Självklart hade jag hört talas om det tidigare, men aldrig sett på det förut. Så ni som inte har sett det, ge det en chans! :) Säsong 5 har premiär 9 Oktober klockan 18.00 på kanal 5.

Inlägg 11 - Meningen med blogg namnet

Okej, den som inte kan liste ut det är nog ganska korkad. Haha.
Nejmen jag heter ju Erika josefsson. så ja. Ganska Logiskt att min blogg heter ErikaJosefsson.blogg.se, eller?

Svar på Kommentar

Hej på er, när jag loggade in idag möttes jag av en glad överaskning, jag har fått en hel del kommentarer. :)
Och en av frågorna var att jag skulle lägga upp receptet på Kokos Kanel kakan, så här kommer det:

Kokos Kanel Kaka
2 ägg
2 dl socker
80 g smör
3 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
2 tsk kanel
5 msk kokosflingor
1 1/2 dl mjölk
Gör så här:
Sätt ugnen på 175°C och smält smöret i en kastrull eller i micron.
Vispa äggen och sockret poröst.
Blanda samman Mjöl, kanel, bakpulver och kokos och rör sedan ner det i sockret och äggen tillsammans med mjölken.
Häll ner det smälta smöret och rör om, om det blir klumpar kan man anvädna en elvisp.
Smöra en kakform och häll ner smeten i den och stoppa in i ugnen i ungefär 30 min.
Lycka till! :)


Super rope

Har blivit helt galen i det här spelet, så himla roligt! Alla som har iphones borde verkligen ladda ned super rope från app store! Från början är man en gris sen genom att samla mynt så kan man sen köpa nya saker t.ex Karaktärer, så som min favorit Mr. Sausage!

 


Don't look down at me.


Inte mitt bästa ämne...


Hej. I Dag hade vi ju orientering och man kan ju säga att det inte gick så bra för mig, Anna och Mona. Vi gick vilse redan på den andra kontrollen men hittade den tillsist. Sen började vi leta efter 3:an, men vi hittade den inte på ungefär 1 timme, så då gav vi upp och blev lite galna.Vi började leta efter 4:an och hittade den, och sen så gick vi vilse, eller ja. vi hade ingen aning om vart vi var någonstans och vi var mitt inne i en tät skog. Så vi ringde våran lärare (hehe) och tillslut kom vi ut på en stig där han var. Vi fick hjälp med att hitta 5:an och sen hjälpte han oss med att hitta 3:an. Och då visade det sig att vi gått på helt fel ställe typ. Sen letade vi efter 6:an vilket gick ganska bra. Sen när vi började leta efter 7:an hittade vi den inte, så vi gav upp och gick tillbaka till samlingplatsen, där det visade sig att vissa hade fått stått och väntat på oss i 3 timmar. Det var lite pinsamt, så vi åt våran mat och åkte sen hem till mig. Mona satt och kollade på massor av gammla idol klipp, Anna och jag sov och spelade mobil spel. Men sen när Anna gått till sin Konst skola bakade jag och Mona en Kokos och Kanel kaka, som egentligen skulle varit muffins. Och nu har Mona gått på sin dans och jag är ensam med min hemska matte bok. så ni kansek kan gissa vad jag ska göra, eller snarare borde göra.

Inlägg 10 - Din värsta ovana

Min värsts ovana är nog att jag biter på naglarna. Jag försöker verkligen att sluta och ibland lyckas jag faktiskt. Men jag kämpar få. Jag ska få långa naglar innan julen, för då kan jag ha fian jul naglar! :) Naglarna på bilden är gelé naglar som jag hade i början av sommarlovet, jag och min Mamma åkte till Estland då och bodde på ett spa hotell och då fick jag dom.

Orientering idag!

Just nu håller jag på att koka nudlar till min lunch idag och till det ska jag ha Chiken Nuggets. Mmm. Har ju orientering idag, och vi kommer inte vara i skolan överhuvudtaget. Jag börjar 9 och slutar 13. Så en ganska kort dag idag ^^ Nej, nu måste jag byta om. Sen så ska jag börja gå till min buss. Vi hörs senare idag!

Inlägg 9 - Något du ser fram emot, och varför?


Jag ser fram emot den 19 November. För då ska jag och Felicia in till stan och lyssna på Ulrik Munther! Innan konserten som börjar 19.30 så ska vi äta Middag och kanske shoppa. Det kommer bli så rolgit! :D

Målvakts träning.

Nu har jag precis kommit hem efter Innebandy Målvakts träningen. Det var faktiskt riktigt roligt och jag fnderar näsan på att börja stå igen. Jag stod i mål förut, men sen slutade jag för att det blev tråkigt. Men nu om jag nu börjar igen så kommer jag nog både spela ute och som målvakt. Jag och Mamma var på Lidl också, och köpte Chicken Nuggets som jag ska ta med mig som matsäck imorgon. Ska ha emd Mig Chiken Nuggets, Nudlar och Sötsursås. Sen så fick jag mjukis strumpor, strumpbyxor och ett linne. Nu ska jag snart äta mat, sen Duscha.

Nu ska jag Plugga.


Har Precis ätit en toast och Passionsfrukt yoghurt. Om en timme har jag fiol och sen Målvakts tränig, som jag egentligen inte vill gå på. Har pratat med Felicia i ungefär en halvtimme nu. Så det blev lite dyrt. Nu had jag täkt räkna matte eller läsa om Surt och Basiskt, får se vad jag gör. Vi hörs!

Frukost


Det här är min frukost idag, Vaniljte, Surdegsbröd med skinka och Yoghurt med Flingor. Jag börjar 8.20 och det är en helt banlig dag, eller vad man nu ska säga. Imorgon deremot så har vi orientering och det är faktiskt ganska roligt att orientera. Nu ska jag borsta tänderna, vi hörs!


In i Duschen.

Som både rubriken och bilden antyder så ska jag duscha nu. Sen ska jag borsta tänderna och gå och lägga mig. Så detta är det sista inlägget för idag. God Natt! Föresten, vad tycker ni om ändringarna jag gjort på designen? :)